به گزارش مرکز خبر حوزه، این مرجع تقلید، پیش از ظهر امروز طی سخنانی در دیدار حجت الاسلام و المسلمین فرخ فال، مدیر حوزه علمیه استان قم و هیئت همراه با اشاره به مطلب فوق اظهار داشتند: باید سعی شود ضمن تاکید بر وحدت و پرهیز از اختلاف و چند دستگی در حوزه، در برنامه ریزی ها و انتخاب ها، سنت های حوزوی حفظ شده و البته از مسایل و مقتضیات زمانه نیز غفلت نشود.
ایشان افزودند: حوزه های علمیه باید همدل و متحد ، همکلام و موید یکدیگر باشند تا بتوانند به خوبی به رسالت الهی خویش عمل کنند.
*ابراز خرسندی از فعالیتهای مدیریت حوزه
معظم له همچنین ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های صورت گرفته در مرکز مدیریت حوزه های علمیه به ویژه در بحث ایجاد شوراهای استانی خطاب به مسئولین حوزه علمیه قم گفتند: امیدوارم شما با این حسن نیتی که دارید، زمینه رضایت خداوند متعال، اهل بیت (ع) و امام زمان (عج) را فراهم کنید.
ایشان با تاکید بر این که یقینا حضرت حجت (عج) به مسایل حوزه های علمیه نظر و عنایت دارند، خاطرنشان کردند: انشاالله در مقاصد و نیات حسنه ای که دارید بتوانید نگرانی ها و دغدغه های امام عصر (عج) را برطرف کرده و در راستای مجد و عظمت اسلام و تشیع موفق باشید.
حضرت آیت الله صافی گلپایگانی همچنین ابراز داشتند: همه کسانی که علاقه به اسلام و شوکت و عظمت روحانیت دارند و به رسالت روحانیت در هدایت مردم و نشر معارف اهل بیت (ع) واقفند، هدفشان این است که آن مقاصد اولیه اسلام و شریعت دنبال شود.
این مرجع تقلید با تاکید بر لزوم توجه به تبلیغات صحیح به منظور ترویج معارف ائمه اطهار (ع) در دنیا، گفتند: در شرایط خاص کنونی که تبلیغات مسمومی از سوی دشمنان علیه اسلام و تشیع صورت می گیرد، همه باید سعی کنیم که حوزه های علمیه بهتر از این ها عمل کنند.
ایشان با اشاره به این که تقویت حوزه های علمیه شهرستان ها، بسیار مفید و لازم است، تصریح کردند: همین علمای شاخص در مناطق و شهرها هستند که جامعه اسلامی را از خطر شبهات مسموم دشمن حفظ کرده اند و لذا اگر شهرهای ما از وجود این علمای مسموع الکلام و متنفذ خالی شود، خطرات زیادی متوجه ما شده و دیگران نفوذ پیدا می کنند.
*نقشآفرینی علمای بلاد در حراست از مرزهای اعتقادی
حضرت آیت الله صافی گلپایگانی با اشاره به نقش آفرینی علمای گذشته بلاد در حراست از مرزهای دین و اعتقادات، یادآور شدند: در زمان های گذشته در برخی از مناطق کشور، علمایی بوده اند که هم طراز و حتی بالاتر از علمای نجف بوده و در مناطق خویش بسیار اثرگذار و فعال عمل می کرده اند.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر این که مسایل دنیوی نباید اهداف والا و مقدس حوزه های علمیه را تحت الشعاع قرار دهد، گفتند: تشکیلات کنونی و بحث شهریه ها در حوزه، شاید از حدود یکصد سال اخیر مطرح شد و گرنه قبلا مردم با شوق و علاقه فراوان گرد اساتید حوزه جمع شده و کسب علم می کردند و مساله تحصیل علم را به عنوان عبادت خدا دنبال می نمودند.
معظم له افزودند: در تحصیل علم باید توحید خالص مشهود باشد و در همه حال ، توجه و یاد خدا مورد غفلت واقع نگردد.
*توصیهای به حوزویان
ایشان با بیان این که حوزه های علمیه تلاش کنند تا صدای اسلام و قرآن و اهل بیت (ع) به همه جای دنیا برسد، خاطرنشان کردند: ما امروز وسایل و امکانات تبلیغی خوبی در اختیار داریم و باید با خلوص نیت وارد میدان عمل شده و وظیفه و رسالت خویش را به خوبی انجام دهیم .